Rapujuhlat

Ägräs-rapujuhlat-2.jpg

Rapujuhlat, tuo ihana loppukesän ja alkusyksyn juhla. Rapukausi jatkuu heinäkuun lopulta aina syksyyn saakka. Ägräs Distilleryllä pidettiin rapujuhlat elokuun alussa, joissa Jannes Kräftor Tammisaaresta piti huolen ravuista ja ONOMA kattauksesta, sekä Kuparipaja sienikeitosta.

Ägräs-rapujuhlat-20.jpg

Tillin tuoksu ja raikuvat laulut aiheuttivat niin hyvän mielen, kuin täyden vatsan. Illasta jäi maku suuhun, että haluamme tarjota mahdollisuuden muillekin. Täten rapujuhlia voi järjestää Ägräs Distilleryn tislaamon yhteydessä toimivassa Tap Roomissa syyskuun loppuun asti. Olkoon tämä kaikille jälkijunassa tuleville, joille rapujuhlat ovat vielä tältä vuodelta kokematta.

Ägräs-rapujuhlat-5.jpg

Pyydä rapujuhla pakettitarjousta taproom@agrasdistillery.com niin olemme sinuun yhteydessä.

Jos rapujen kuoriminen ei ole tuttua puuhaa, niin ohjeet voi lunttaa täältä: http://rapujuhlat.com/syontiohje/
 

Fred Karlsson